Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zahustit polévky

Jak zahustit polévky

Jak zahustit polévky | způsoby. V následujícím článku přinášíme souhrn nejpoužívanějších způsobů využívaných při zahušťování polévek. Zahušťují se polévky zeleninové, houbové, luštěninové. Znáte-li jiné způsoby zahušťování, budeme rádi, když se o ně s námi podělíte v diskusi pod článkem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ivana (neověřeno) | So, 02/11/2023 - 09:44

Ráda používám do zeleninovych a houbovych polévek tzv. vaječnou jisku, tzn. čerstvou středně hnědou jišku a do horké zamichat 1 celé vejce. Vytvoří se male hrudky, které se naráz vsypou do vařící se polévky, zakvrlaji a nechají přejít varem . Máme ji moc rádi.

.

Další zajímavé články

Jak uvařit pórkovou polévku | recept
Jak uvařit pórkovou polévku | recept
Pórková polévka | recept. Polévky jsou důležitým doplňkem jídelníčku. Základem mnoha polévek jsou vývary. Polévky dělíme na čiré, zadělávané a krémové…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.