Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zahustit polévky

Jak zahustit polévky | způsoby. V následujícím článku přinášíme souhrn nejpoužívanějších způsobů využívaných při zahušťování polévek. Zahušťují se polévky zeleninové, houbové, luštěninové. Znáte-li jiné způsoby zahušťování, budeme rádi, když se o ně s námi podělíte v diskusi pod článkem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Bramborová polévka | recept. Jednou z nejznámějších polévek české kuchyně je bramboračka. Bramboračka se vaří podle různých receptů, v každém kraji se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.