Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zapéct filé s růžovkami a sýrem | houbový recept

Jak zapéct filé s růžovkami a sýrem | houbový recept. Dnešní recept na tresku s houbami je určen těm, co bezpečně rozeznají Muchomůrku růžovku, je totiž jednou z hlavních ingrediencí. Růžovka (masák) je velmi chutná houba, někdy se udává, že je chutnější než pravé hřiby. Její nevýhodou je to, že ji nezkušený houbař snadno zamění za jedovatou Muchomůrku tygrovanou, která někdy roste na stejném stanovišti. Jestliže růžovku dobře znáte, nebo jste ji dostali od někoho důvěryhodného, vyzkoušejte ji připravit následujícím způsobem. Zaručuji, že nebudete zklamáni, jídlo chutná skvěle!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.