Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zapéct květák s uzeninou | recept

Jak zapéct květák s uzeninou | recept

Jak zapéct květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S rychleným skleníkovým se nedá srovnat. Květák obsahuje mnoho minerálních látek, především vápník, fosfor a draslík. Z vitaminů jsou zastoupeny vit. C, vitaminy sk. B a provitamin A. Květák obsahuje puriny, proto se nedoporučuje lidem trpícím dnou. Pro ty ostatní je dnešní rychlý a snadný recept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zapéct květák se šunkou | recept
Jak zapéct květák se šunkou | recept
Zapečený květák se šunkou | recept. Tento recept je variací na „mozeček“ z květáku. Přiznám se, že když byl k obědu, byl to pro mne trest. Dodnes jsem…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.