Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zavařit okurky nakládačky

Jak zavařit okurky nakládačky

Domácí naložené okurky nesmějí chybět při žádné oslavě, posezení s přáteli nebo grilovačce. Receptů koluje mezi lidmi opravdu hodně. Liší se nejen v poměru základních ingrediencí, jimiž jsou voda, ocet, sůl a cukr, ale i v přidávaném koření a zelenině. Není divu, kolik lidí tolik chutí a někdo raději kyselejší, jiný sladší a další třeba pálivé. Recepty se předávají v rodině i mezi přáteli, několik vyzkoušených a osvědčených ze své sbírky vám nabízím v následujících krocích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

nálev na okurky
Jak udělat nálev na okurky | recepty
Nálevy na okurky: Přinášíme recepty na šest druhů nálevů na okurky a jeden bonus. Kyselé okurky jsou asi nejoblíbenější nakládanou zeleninou. V mnohýc…
Jak udělat okurkové řezy | recept
Jak udělat okurkové řezy | recept
Okurkové řezy | recept. Okurkové řezy jsou variantou okurek nakládaných do sladkokyselého nálevu a poté obvykle sterilizovaných. Naložit okurkové řezy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.