Přejít k hlavnímu obsahu

Pohankové rizoto s ředkvičkami, mrkví a hovězím masem | recept

https://pixabay.com/cs/photos/soljanka-pol%c3%a9vka-2072551/

Pohankové rizoto | recept. Následující recept na pohankové rizoto je ideálním pondělním jídlem, v němž spotřebujete zbytky z víkendové pečeně a přitom si odlehčíte jídelníček a skvěle pochutnáte. Potřebovat budete pohankovou lámanku, pečené hovězí, máte-li vepřové nebo kuřecí, použijte ho. Dále už postačí obyčejné suroviny, které máte pravděpodobně doma ve spíži – cibule, mrkev, kyselá okurka a ředkvičky. Pohankové rizoto můžete dochutit trochou sušené petržele a několika semínky fenyklu, s ním však nakládejte opatrně, je velmi aromatický.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.