Přejít k hlavnímu obsahu

Jak levně vytvořit luxusního Valentýna | tipy

Jak levně vytvořit luxusního Valentýna | tipy

Jak levně vytvořit luxusního Valentýna | tipy. Abyste mohli rozmazlovat svou drahou polovičku, nemusí být zrovna 14. únor, přesto však si u nás i toto datum našlo své místo. Hledáte-li nějaké nápady, jak levně zrealizovat luxusního Valentýna, třeba vás inspirujeme. Důležitým heslem je originalita. Zapomeňte na kýče a na komerčními věcmi zaplavené obchody.

Co je potřeba

dobrý nápad

originalita

být svůj

1

Začněte už ráno. Nemusíte kupovat drahá přáníčka, vyrobte nějaké sami. Pokud nejste výtvarně nadaní, můžete uchystat svačinu anebo snídani s drobným lístkem s vaším vyznáním.

2

V průběhu dne mu/jí odešlete nějakou pěknou SMS, či MMS. Zkuste zavolat do rádia a poslat mu/jí vaši společnou oblíbenou písničku.

3

Společný oběd anebo večeře

Nemusíte jít vždy do restaurace, když si chcete pochutnat. Připravte nějaké speciální menu určené k Valentýnovi. Klidně svého partnera do přípravy nějak vtipně zapojte. Buďte kreativní, i vaření může být neskutečně smyslné. Nechte se inspirovat příslovím: Láska prochází žaludkem a zakomponujte do vaření afrodiziakální složky.

4

Dobrý film anebo romantická masáž? Můžete zkusit obojí. Když si vyberete nějaký vhodně laděný film, můžete při vhodně navozené atmosféře zrealizovat obojí. Jaký bude další následující vývoj, to již pak závisí na vás a na dané situaci.

5

Hledáte nějaký nápad na originální dárek? Pokud bychom se měli stále pohybovat v těch nejnižších peněžních nákladech, tak můžete své drahé polovičce sestavit vlastní sestřih z vašich společných fotek. Pokud nejste tak šikovní a neporadíte si s vytvořením prezentace, možná si poradíte s vytvořením vlastní kompilace CD s oblíbenými písničkami.

6

Pokud jste alespoň trochu tvůrčí, můžete vytvořit svůj vlastní obrázek. Použít můžete nějaké vaše pěkné foto a vytvořit mu nějaký nápaditý rámeček. Klidně přitom může být z lepenky. Kreativitě se meze nekladou. Záleží jen na vás, kolik si můžete dovolit utratit financí.

7

Vyrobte svou vlastní čokoládu. Máte doma nějaké silikonové formičky, či blistr od bonboniéry? Vyrobte svou vlastní domácí čokoládu a odlijte ji do forem. Nechte zatuhnout, zabalte do alobalu a vložte do celofánu, který zavážete mašlí.

Varování

Nezapomeňte ženě darovat květinu!

|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak připravit snídani na Valentýna
Jak připravit snídani na Valentýna
Říká se, že láska prochází žaludkem, což je nepochybně jedním z důvodů, proč existují speciální recepty vhodné na den svatého Valentýna. Ať už si zvol…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.