Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na čokoládový krém z bílé a tmavé čokolády | recept

Jak na čokoládový krém z bílé a tmavé čokolády | recept

Čokoládový krém z bílé a tmavé čokolády | recept. Jednoduchý, efektní a neodolatelně dobrý, to je lehký krém z čokolády a mascarpone. Příprava není náročná na suroviny ani na čas a jeho chuť si zamilujete. Ke krému se výborně hodí čerstvé i mražené lesní ovoce, jahody nebo maliny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.