Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na domácí čalamádu ze zelí a paprik | recept

Domácí čalamáda ze zelí a paprik | recept. Vrcholí sklizeň zeleniny, všude je velký výběr rozmanitých druhů. Co takhle zkusit namíchat čalamádu na zimu do zásoby? Využijeme ji jako přílohu nejen k masitým jídlům. Čalamádu si můžete namíchat podle své chuti, je třeba dodržet jen váhový poměr zeleniny k množství nálevu. Část paprik lze nahradit např. květákem, kedlubnou atd. Milovníci ostrých chutí mohou přidat chilli papriku, česnek aj. Zajímavou chuť dodá čalamádě snítka kopru. Následující recept je základní varianta, obměňujte ji podle libosti. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit šopský salát | recept
Šopský salát | recept. Saláty nejčastěji připravujeme v létě, kdy je dostatek čerstvé zeleniny na pultech obchodů, nebo máme k dispozici vlastní, ze z…