Jak na domácí kečup: Tři jednoduché recepty plné chuti a bez chemie
Kečup je nedílnou součástí mnoha pokrmů – od hranolků po grilované maso. V obchodech ho najdeme v desítkách variant, ale domácí kečup má jednu velkou výhodu: víte přesně, co obsahuje. Bez konzervantů, z čerstvých surovin a přesně podle vaší chuti. Přinášíme tři jednoduché recepty na domácí kečup, který zvládne každý.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně. Kečup si můžete koupit i v tom nejmenším vesnickém obchůdku, ale doma vyrobený (a třeba z…
Jak vyrobit zdravý domácí kečup s bylinkami | recept
Zdravý domácí kečup s bylinkami | recept. Kupované kečupy jsou bohužel často plné nezdravých modifikovaných škrobů a bílého cukru. Navíc neznáte kvali…
Jak a proč si vyrábět domácí kečup | recept
Jak a proč si vyrábět domácí kečup | recept. Rajče jako takové je velice zdravou potravinou a jeho konzumace je zdraví prospěšná. Rajčata můžeme jíst…
Jak na naprosto snadnou, a přitom nejlepší zeleninovou omáčku na těstoviny?
Máte na zahrádce více zeleniny, než stíháte spotřebovat, a tak hledáte způsob, jak ji zužitkovat? Možná dostáváte rajčata, papriky, ale také cukety, d…
Jak na pikantní paprikovou omáčku? Použijte ji na těstoviny, maso, pizzu i toasty
Pálivá papriková omáčka je vynikajícím dochucovadlem, které dodá jídlu šmrnc, chuť i barvu. Hodí se téměř ke všemu – jako sugo na těstoviny, dip na to…