Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilování roštěné s kukuřičným klasem | recept

02. Srpen 2011

Hovězí roštěná na grilu s kukuřičným klasem, česnekovým máslem a opečená bílá bageta. Tento recept pochází z Jižní Ameriky, proto jsme si pro tento recept zvolili i kukuřičný klas, opečeme si k tomu bílou bagetu a česnek. Nesolíme, nepepříme - to všechno uděláme až po ugrilování roštěné. Dobrou chuť!

Co je potřeba

Ingredience: (4 porce)
1 kg býčí roštěné
4 ks kukuřičných klasů
1 pol. lžíce hrubé mořské soli
1 pol. lžíce barevného pepře
0,15 kg másla
2 paličky česneku
1 ks bílé bagety

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Recept na pepřové steaky v pivu. Výborné s grilovanou zeleninou. Pepřové steaky v pivu jsou skvělou kulinářskou delikatesou pro opravdové labužníky, p…