Jak na grilování roštěné s kukuřičným klasem | recept
02. Srpen 2011
Hovězí roštěná na grilu s kukuřičným klasem, česnekovým máslem a opečená bílá bageta. Tento recept pochází z Jižní Ameriky, proto jsme si pro tento recept zvolili i kukuřičný klas, opečeme si k tomu bílou bagetu a česnek. Nesolíme, nepepříme - to všechno uděláme až po ugrilování roštěné. Dobrou chuť!
Co je potřeba
Ingredience: (4 porce)
1 kg býčí roštěné
4 ks kukuřičných klasů
1 pol. lžíce hrubé mořské soli
1 pol. lžíce barevného pepře
0,15 kg másla
2 paličky česneku
1 ks bílé bagety
Další zajímavé články
Jak se připravit na grilování | rady a tipy
Příprava na grilování | rady a tipy. Léto, to jsou prázdniny, dovolená, sluníčko, koupání a grilování. Nadšenci grilují celý rok, roční doba je ne…
Jak udělat hovězí steak s máslem jalapeňo | recept
Jak udělat hovězí steak s máslem jalapeňo | recept. Jak jednoduché, jak rychlé. Tak to je hovězí steak s máslem jalapeňo, kterým jsem se rozhodla dost…
Jak udělat pepřové steaky v pivu | recept
Jak udělat pepřové steaky v pivu | recept. Výborné s grilovanou zeleninou. Pepřové steaky v pivu jsou skvělou kulinářskou delikatesou pro opravdové la…
Jak udělat skopové žebírko | recept
Jak udělat skopové žebírko | recept. Skopové žebírko je ideální na zahradní slavnost. Na grilování můžete použít skopová žebra nebo skopové…
Jak bezpečně grilovat | rady
Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během gril…
Diskuze k videu