Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilování roštěné s kukuřičným klasem | recept

02. Srpen 2011

Hovězí roštěná na grilu s kukuřičným klasem, česnekovým máslem a opečená bílá bageta. Tento recept pochází z Jižní Ameriky, proto jsme si pro tento recept zvolili i kukuřičný klas, opečeme si k tomu bílou bagetu a česnek. Nesolíme, nepepříme - to všechno uděláme až po ugrilování roštěné. Dobrou chuť!

Co je potřeba

Ingredience: (4 porce)
1 kg býčí roštěné
4 ks kukuřičných klasů
1 pol. lžíce hrubé mořské soli
1 pol. lžíce barevného pepře
0,15 kg másla
2 paličky česneku
1 ks bílé bagety

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat skopové žebírko | recept
Jak udělat skopové žebírko | recept. Skopové žebírko je ideální na zahradní slavnost. Na grilování můžete použít skopová žebra nebo skopové…
Jak bezpečně grilovat | rady
Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během gril…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.