Jak na kuřecí prsa se žampiony a cibulí | recept
29. Červenec 2011
Kuřecí prsa se žampiony a cibulí. Nejprve si nakrájíme kuřecí prsa na kostky, nakrájíme cibuli na slabší plátky, na pánev nalijeme olej a necháme rozehřát. Vložíme na pánev nakrájené maso a posypeme kořením na kuře. Kuřecí prsa restujeme z každé strany zhruba pět minut. Nakonec přidáme cibuli, můžete přidat i česnek, a promícháme s masem. Podléváme vodou. Doplníme žampiony. Možno podávat se zeleninou a rýží. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak uvařit maďarskou žampionovou polévku | recept
Maďarskou žampionovou polévku | recept. Recept na tuto polévku pochází z maďarské kuchyně. Možná se vám bude zdát povědomá a budete mít pravdu, velmi…
Jak uvařit kuličky z mletého masa v houbové omáčce | recept
Kuličky z mletého masa v houbové omáčce | recept. Tento pokrm vznikl jako nouzové řešení situace, kdy rodina chtěla k obědu známé jídlo jednoho řetězc…
Jak připravit cibule plněné žampiony | recept
Cibule plněné žampiony | recept. Cibule je v domácnosti královnou. Její využití je skutečné všestranné. Používá se téměř do každého pokrmu, jako zákla…
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…
Jak připravit kuřecí frikasé | recept
Kuřecí Frikasé | recept. Frikasé je vlastně jiný výraz pro zadělávanou slepici nebo kuře. Jde o starý kuchařský postup, který se od svého vzniku výraz…
Diskuze k videu