Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept

 Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept

 Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept. Pastýřský koláč je známý a připravovaný především v Británii. Tam však upřednostňují jehněčí maso. V našich končinách není tak oblíbené, proto v české verzi figuruje častěji klasická směs hovězího a vepřového. Na první pohled vypadá recept složitě a kombinovaně, ale vzápětí zjistíte, že jde o poměrně snadné jídlo, které se navíc dá vcelku snadno připravit do zásoby a ohřát třeba v práci na oběd. Jedná se o směs mletého masa a kořenové zeleniny zapečenou pod pokličkou z vylepšené bramborové kaše. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.