Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na šlehačkový dezert à la tiramisu | recept na nepečený zákusek

Jak na šlehačkový dezert à la tiramisu | recept na nepečený zákusek

Jak na šlehačkový dezert  à la tiramisu  | recept na nepečený zákusek. Záměrně nechci nazývat následující dezert tiramisu. Do tohoto italského zákusku se má správně dávat mascarpone. Na mě je ale jeho chuť příliš hutná, takže ho při přípravě moučníků a dortů nepoužívám. U nás doma pak hrají prim šlehačkové dezerty všeho druhu, proto jsem si zvykla dělat naše „tiramisu“ právě se šlehačkou. Navíc mám pro vás tip, jak připravit tento zákusek i v dětské verzi.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.