1

Středně ostrá
- vyrobena ze stejných dílů žlutých i hnědých semínek
- hodí se do zálivky, na potírání pečeně a ke grilované klobáse

2

Sladká
- vyrábí se z pražených hořčičných zrn, vody, octa a soli
- je dobrá k uzené pečeni, játrovému sýru, bílé klobáse a natvrdo uvařeným vejcím

3

Dijonská
- pikantní z hnědých zrn
- ideální k salámům, sýrům, drůbeži a grilovaným lahůdkám

4

Ostrá
- obsahuje větší podíl hnědých zrn a proto je pálivá
- vhodná k pikantním uzeninám

5

Fíková
- základní složkou jsou čerstvě naložené plody
- ladí s tvrdými sýry
- kromě fíků se vyrábí i z dýně, hrušek a třešní

Autorská práva ZDE

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4
Average: 4 (2 votes)