Přejít k hlavnímu obsahu

Jak přichystat teplý salát z kořenové zeleniny | recept

Teplý salát z kořenové zeleniny | recept. Máte rádi zeleninu na všechny způsoby? Ale také se vám v zimě nechce jíst studenou čerstvou zeleninu? Podle některých názorů je v chladnějších částech roku, kdy je většina zeleninového sortimentu z dovozu, nejlépe konzumovat zeleninu kořenovou, která bývá z českých zdrojů, neboť vydrží. U některých druhů se doporučuje šetrná tepelná úprava, lépe se pak uvolní vitamíny a další látky v nich ukryté, které tak lidský organismus dokáže lépe využít. Vyzkoušejte následující recept na teplý salát z kořenové zeleniny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na zeleninové placky | recept
Zeleninové placky | recept. Máte rádi bramborák, ale bývá vám po něm těžko? Vyzkoušejte následující recept na zeleninové placky. Základ je podobný jak…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.