Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit cibulové čatní na černém pivu

Jak připravit cibulové čatní na černém pivu | recept na domácí cibulovou omáčku k masu a pokrmům. Červená cibule, černé pivo a ještě doplním poslední šperk do trojice, a to slaninu a myslím, že máte jasno o další pochoutce, která bude skvělým doplňkem k Vašim pokrmům. Jednoduše a během chvilky připravíte dokonalost jak k pečínce či párečkům, tak do hamburgerů či na topinku. Pojďme si dnes připravit cibulové čatní na černém pivu, které využijete v kuchyni snad ke všemu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.