Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit čokoládovo-kávový dezert s agarem

Jak připravit čokoládovo kávový dezert s agarem

Jak připravit čokoládovo-kávový dezert s agarem | recept na čokoládové želé. Lahodné čokoládové želé s kávovou příchutí bude chutnat dětem i dospělým. Dezert připravíte velmi snadno a může být i v odlehčené verzi. Stačí zaměnit smetanu ke šlehání za mléko a cukr nahradit třeba práškovou stevií. Recept je vhodný i pro vegetariány, želírovací látka agar-agar není živočišného původu, tak jako želatina. Agar se vyrábí z mořských řas a musí se krátce povařit, jinak neztuhne.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat španělský flan | recept
Jak udělat španělský flan | recept
Jak udělat španělský flan | recept. Flan de casa – „domácí flan“ – něco malého k snědku. Jeden typický španělský recept, na který natrefíte v každé re…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.