Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí raw čokoládu

Toužíte jíst mnohem zdravěji, ale nezvládáte se vzdát sladkého mlsání? Nevadí, zkuste si vyrobit domácí raw čokoládu. Raw čokoláda je připravována z nevařených bio surovin, takže je mnohem zdravější než čokoláda klasická. Obsahuje nepražené bio kakao, které je bohatým zdrojem zdraví prospěšných látek a vitaminů. Navíc je raw čokoláda velice chutná. Chcete-li mlsat bez výčitek, pak si určitě vyzkoušejte vyrobit vlastní domácí raw čokoládu. Jak na to vám poradí následující videorecept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Antonie (neověřeno) | So, 04/23/2016 - 17:21

Výborné recepty !!! Moc Děkuji Kuzníková A.

Další zajímavé články

Jak udělat domácí "nutellu" | recept
Domácí "nutella" | recept. Mnozí z nás milují čokoládu, čokoládové krémy atd. Nutella, kterou milují nejen děti, není zdravá. Obsahuje totiž cca 30 %…