Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept

Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept

Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept. Hovězí maso dušené na houbách patří v naší rodině mezi oblíbená jídla. Omáčku vařím kdykoli během roku, v sezoně z čerstvých hub, v zimě ze sušených nebo zmrazených. Pokrm máme rádi i s vařeným bramborem, i když ten se jako vhodná příloha neuvádí. Ale znáte to, podle gusta…Kolik lidí tolik chutí. Jídlo se nedá nijak pokazit, množství jednotlivých ingrediencí dávám „od oka“, takže se ani začínající kuchařka nemusí obávat nezdaru.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.