Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy | recept

Máte-li rádi grilované ryby, pak vás jistě osloví následující videorecept, který přináší podrobný postup, jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy. Lehká ryba v kombinaci s lahodnou a zdravou červenou řepou vás jistě svou chutí oslní. K přípravě chutného filetu budete potřebovat filet z tresky, panenský olivový olej, sůl, syrovou a pečenou řepu, brusinkový kompot, mandlové lupínky, tmavé balsamico. Přejeme vám dobré chutnání.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak správně skladovat pečivo
Ačkoliv pečivo kupujeme neustále, většina lidí ho skladuje špatně. V první řadě je potřeba upozornit na to, že je potřeba kupovat pečivo vždy čerstvé.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.