Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy | recept

20. Říjen 2015

Máte-li rádi grilované ryby, pak vás jistě osloví následující videorecept, který přináší podrobný postup, jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy. Lehká ryba v kombinaci s lahodnou a zdravou červenou řepou vás jistě svou chutí oslní. K přípravě chutného filetu budete potřebovat filet z tresky, panenský olivový olej, sůl, syrovou a pečenou řepu, brusinkový kompot, mandlové lupínky, tmavé balsamico. Přejeme vám dobré chutnání.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak správně skladovat pečivo
Ačkoliv pečivo kupujeme neustále, většina lidí ho skladuje špatně. V první řadě je potřeba upozornit na to, že je potřeba kupovat pečivo vždy čerstvé.…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…