Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy | recept

20. Říjen 2015

Máte-li rádi grilované ryby, pak vás jistě osloví následující videorecept, který přináší podrobný postup, jak připravit grilovaný filet z tresky na pyré z červené řepy. Lehká ryba v kombinaci s lahodnou a zdravou červenou řepou vás jistě svou chutí oslní. K přípravě chutného filetu budete potřebovat filet z tresky, panenský olivový olej, sůl, syrovou a pečenou řepu, brusinkový kompot, mandlové lupínky, tmavé balsamico. Přejeme vám dobré chutnání.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak vybrat exotické ovoce
Exotické ovoce | přehled. V období okolo Vánoc se začínají v obchodech objevovat ovocné druhy, které nejsou na pultech běžně. Ne každý prodavač je sch…