Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit halibuta v křupavých bramborech | recept

Halibut recept. Ryba halibut (platýs černý) se vyznačuje příjemným aroma, bílé maso halibuta má vysoký obsah bílkovin. Rozhodně byste měli pokrmy připravovat z čerstvé ryby a dávat přednost před halibutem mrazeným. Skvěle chutná dušený nebo vařený v páře. Tentokrát si připravíme halibuta v křupavých bramborech s krémovým pórkem. Výborné jídlo! Zhlédněte recept na halibuta ve videu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy. Sekt a dokonce i šampaňské patří ke každé výjimečné události. Nejde tu o množství, ale o obřad, který je s otvíráním…
Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.