Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept

Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony | recept. Tato úprava hovězího masa je uvedena v Recepturách teplých pokrmů pod názvem Kručeniky volyňské. Recept mě zaujal a vyzkoušela jsem ho. Místo konzervovaných žampionů, které jsou uvedeny v receptu, jsem přidala žampiony čerstvé. Jelikož jsem vlastně nedodržela předepsaný rozpis surovin, změnila jsem název na Hovězí závitky s hlávkovým zelím a žampiony. Kuchaři totiž nemají rádi, když pozměníte recepturu a ponecháte originální název.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Jak upéct pizzu z polenty | recept
Pizza z polenty | recept. Polenta je kaše připravená z kukuřičné mouky nebo krupice rozmíchané ve vodě. Podává se jako samostatný pokrm i jako příloha…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.