Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept

Ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část roku, ale jen na jaře chutnají opravdu dobře, jsou šťavnaté a správně pálí. Salátu ředkvičky dodají svěží štiplavost a díky své barvě v něm navíc mají i estetický efekt. Vedle ředkviček se v salátu uplatní jarní cibulka a salát polníček. V zálivce figuruje olivový olej jako hlavní ingredience, dijonská hořčice a nesmí chybět ani balsamikový ocet na okyselení. Obohaťte svůj jídelníček vitaminy a připravte si výborný jarní ředkvičkový salát.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.