Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou | recept

Jehněčí maso má přívlastek delikatesní. Mnoho z nás se ho ovšem bojí upravit. Přitom existuje spousta jednoduchých receptů, mezi které se řadí i tento. Naučte se upravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou! Pochutnáte si.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let…
Jak udělat skopovou pečeni | recept
Jak udělat skopovou pečeni | recept. Skopové maso podáváme na vyhřátých talířích a horké, protože skopový lůj rychle stydne a tuhne již při pokojové t…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.