Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou | recept

20. Leden 2012

Jehněčí maso má přívlastek delikatesní. Mnoho z nás se ho ovšem bojí upravit. Přitom existuje spousta jednoduchých receptů, mezi které se řadí i tento. Naučte se upravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou! Pochutnáte si.

Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Recept na jehněčí žebírka. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let. A pokud…
Obrázek není k dispozici
Recept na přírodní jehněčí kotlety. Starší jehněčí maso musíme před pečením dusit pod pokličkou. Při přípravě přírodních jehněčích kotlet postupujeme…