Jak připravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou | recept
20. Leden 2012
Jehněčí maso má přívlastek delikatesní. Mnoho z nás se ho ovšem bojí upravit. Přitom existuje spousta jednoduchých receptů, mezi které se řadí i tento. Naučte se upravit jehněčí kotletu s bylinkovou krustou! Pochutnáte si.
Další zajímavé články
Jak udělat jehněčí žebírka zapečená se sýrem | recept
Jak udělat jehněčí žebírka zapečená se sýrem | recept. Víte, že jehněčí maso poskytuje člověku bílkoviny s esenciálními aminokyselinami, které jsou ce…
Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let…
Jak udělat jehněčí plátky na žampionech | recept
Jak udělat jehněčí plátky na žampionech | recept. Recept nejen pro zdatné houbaře. Pro tento recept budeme potřebovat jehněčí maso a žampiony. Připrav…
Jak udělat přírodní jehněčí kotlety | recept
Jak udělat přírodní jehněčí kotlety | recept. Starší jehněčí maso musíme před pečením dusit pod pokličkou. Při přípravě přírodních jehněčích kotlet po…
Jak udělat skopovou pečeni | recept
Jak udělat skopovou pečeni | recept. Skopové maso podáváme na vyhřátých talířích a horké, protože skopový lůj rychle stydne a tuhne již při pokojové t…
Diskuze k videu