Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit krůtí plátky s čerstvými mladými hrachovými lusky?

Na zahrádkách nám právě dorůstá mladý hrášek a v některých luscích už máme menší či větší kuličky hrášku. Právě toto je výborné období na to, využít hrášek hezky celý včetně lusků. Ty jsou měkké, šťavnaté, svěží, sladké, tak lahodné, jako samotný hrášek. Dávat je po omytí můžeme do salátů, nebo je použít k přípravě hlavních jídel. A to je i náš dnešní případ. Připravíme si zdravý a skvělý oběd, který chutná dospělým i dětem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit kohouta na víně?
Dušený kohout v bohaté máslové omáčce z červeného vína – ano, mluvíme o klasickém „coq au vin“! Tento tradiční francouzský guláš je překvapivě jednodu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.