Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kuřecí galantinu s vepřovým masem a mandlemi | recept

29. Listopad 2013

Co je galantina? Kuřecí galantina (čti galantin) je kuřecí roláda plněná nádivkou, ale s tím rozdílem, že je tepelně upravena v páře a podává se zastudena. Galantina z kuřete je spíše slavnostní pokrm. Na kuřecí galantinu si přichystejte vykoštěné kuřecí maso, olivový olej, mleté maso vepřové, bůček, mandle, petrželku, sůl a pepř. Recept na kuřecí galantinu s vepřovým masem a mandlemi ve videu od Chefparade. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat a uchovat houby
Houby jsou zvláštním a voňavým darem přírody. Tento každoročně relativně krátkodobý dar lesa se lidstvo od pradávna snažilo uchovat tak, aby byl použi…
Jak postupovat při sterilování | rady
Jak postupovat při sterilování | rady. Chystáte se připravit ovocný kompot? Sterilované ovoce je vždy vítaným zpestřením v kuchyni. Tady je pár základ…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.