Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kuřecí nudličky s čínským zelím | recept

Jak připravit kuřecí nudličky s čínským zelím | recept

Kuřecí nudličky s čínským zelím | recept. V zimních měsících přichází na náš trh zajímavá zelenina, pekingské zelí. Má široké kuchyňské uplatnění, je vhodné syrové do salátů, tepelně upravené jako příloha, nebo vařené, polité máslem a sypané osmaženou houskou. Zelí má pevné hlávky, odebíráme jednotlivé listy a nespotřebovaný zbytek uchováváme zabalený v potravinářské folii v chladničce, kde vydrží několik týdnů. Silné dužnaté řapíky pekingského zelí se přidávají i do masových směsí v čínské kuchyni. Jednu takovou variaci na rychlou „čínu“ naleznete v článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit kantonskou rýži | recept
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.