Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit květák v sýrovém těstíčku | recept

Květák v sýrovém těstíčku | recept. Květák obalovaný v sýrovém těstíčku s vínem se hodí nejen jako hlavní bezmasé jídlo. Doplněný tvarohovým nebo česnekovým dipem ho můžete podávat jako součást pohoštění při různých akcích. Obalovaný květák chutná stejně dobře teplý i studený a je to příjemná změna oproti „klasice“ v trojobalu. Přesvědčte se sami.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat ředkvičkové placky | recept
Ředkvičkové placky | recept. Ředkvičky jsou jedním z prvních jarních zeleninových druhů. Objevují se již v průběhu května (skleníkové dříve). Nejlepší…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.