Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit maďarský perkelt | recept

Jak připravit maďarský perkelt | recept

Maďarský perkelt | recept. Hovězí perkelt je vlastně takovou čistě zeleninovou variací na guláš. Jako maso použijte kližku, která se na to hodí nejlépe. Dále jsou zde červené papriky, nejideálnější je použít kapie, které mají výraznou a šťavnatou chuť. Nakonec přijdou ještě rajčata, zvláště v zimním období jsou nejlepší volbou ty z plechovky, mají plnější chuť než čerstvé. Maďarský perkelt je ideálním jídlem v chladných měsících, kdy vás zahřeje hned dvakrát, jak při samotné konzumaci, tak již při jeho přípravě, je totiž poměrně zdlouhavá, ale výsledek za to čekání stojí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit rumunský guláš | recept
Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.