Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit masové válečky sutsukaia | recept

Jak připravit masové válečky sutsukaia | recept

Masové válečky sutsukaia | recept. Sutsukaia je klasický řecký recept. Volný překlad znamená polpety s kmínem a skořicí. Výsledek připomíná na talíři tak trochu čevabčiči s krásně křupavou kůrkou a jemně měkkým zajímavě ochuceným vnitřkem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit chilli con carne | recept
Jak uvařit chilli con carne | recept
Chilli con carne | recept. Receptů na chilli con carne je nesčetné množství, některé jsou více jiné méně kombinované, společným jmenovatelem pak jsou…
Jak udělat masové kuličky | recept
Jak udělat masové kuličky | recept
Jak udělat masové kuličky | recept. Blíží se letní grilování? Vyzkoušejte rychlý a snadný recept. Recept na masové kuličky je zajímavý, jídlo chutné a…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.