Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pikantní hovězí nudličky | recept

Pikantní hovězí nudličky | recept. Hovězí maso marinované ve směsi koření s pórkem a jarní cibulkou je českou variací na čínské pokrmy. Maso chutná kořeněně, před úpravou se nechává odležet v marinádě, do které se přidává koření pěti vůní. Jedná se o vícedruhovou směs užívanou zejména v čínské a vietnamské kuchyni. Skládá se z badyánu, skořice, hřebíčku, pepře a fenyklu, přičemž poměry jednotlivých složek se mohou lišit. Koření se dá běžně koupit v obchodě, nejlepší chuť a vůni má doma namíchané.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.