Jak připravit pomalu pečené kuře na zelenině? Pusťte se do něj mezi svátky
Po štědrovečerní večeři a bohatém vánočním hodování většina z nás ocení jídlo, které je syté, ale zároveň nepůsobí těžce. Ideální jsou pokrmy, které se připravují pomalu, zvládnou se téměř samy a dají se snadno ohřát i druhý den. Právě takové je pomalu pečené kuře na kořenové zelenině, které se hodí jak na Štěpána, tak na klidné dny mezi svátky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kuře s jarní bylinkovou nádivkou | recept
Pečené kuře s jarní bylinkovou nádivkou | recept. Pro přípravu kuřete se zdravou jarní nádivkou využijte čerstvé bylinky, které mají na jaře nejvíce ú…
Jak připravit citronové kuře s orzo rýží podle Nigelly Lawson | recept
Jednoduché jídlo z jednoho hrnce podle známé anglické autorky kuchařek Nigelly Lawson vás příjemně překvapí vyváženou pikantní chutí. Nigella měla něk…
Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept. Kuřecí maso je univerzální, lze připravit tisíci způsoby, téměř každému chutná, je dietní, rychle hotové a patří…
Jak připravit kuřecí balíčky ve slanině: jednoduchý, šťavnatý a efektní recept
Kuřecí maso ve slanině patří k receptům, které spojují jednoduchost s výjimečnou chutí. Slanina dodá šťavnatost, krásnou vůni i jemně křupavý povrch,…
Maso s pečeným patizonem: Podzimní dobrota plná chuti
Patizon je často opomíjená, přesto velmi chutná a variabilní zelenina. Svým vzhledem připomíná létající talíř, ale v kuchyni dokáže doslova přistát ja…




