Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pražmu na grilu | recept

29. Červen 2013

Linoucí se vůně pražmy na grilu je předzvěstí dobrého grilovaného jídla. Pražma je vysoce ceněná mořská ryba se šťavnatým a velice chutným masem, jejíž chuť ladí s bílým vínem, citronem, různými bylinkami, mandlemi či rajčátky. Proto je pražma ideální ke grilování. Pražma na grilu je jasná volba pro výborný kulinářský zážitek v improvizované kuchyni na zahradě. Pro přípravu pražmy na grilu budete potřebovat vykuchanou rybu, tymián, citron, jednu až dvě větvička estragonu, sůl, pepř a olivový olej. Chcete-li pražmu grilovat, nejprve ji z obou stran nařízněte několika příčnými řezy. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na grilovanou makrelu | recept
Grilovaná makrela | recept. Makrela je velmi vhodná ke grilování. Její maso je hodně tučné a tak nehrozí, že bude vysušená. Velkou výhodou je také to,…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.