Jak připravit pražmu na grilu | recept
29. Červen 2013
Linoucí se vůně pražmy na grilu je předzvěstí dobrého grilovaného jídla. Pražma je vysoce ceněná mořská ryba se šťavnatým a velice chutným masem, jejíž chuť ladí s bílým vínem, citronem, různými bylinkami, mandlemi či rajčátky. Proto je pražma ideální ke grilování. Pražma na grilu je jasná volba pro výborný kulinářský zážitek v improvizované kuchyni na zahradě. Pro přípravu pražmy na grilu budete potřebovat vykuchanou rybu, tymián, citron, jednu až dvě větvička estragonu, sůl, pepř a olivový olej. Chcete-li pražmu grilovat, nejprve ji z obou stran nařízněte několika příčnými řezy. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak namíchat omáčky a marinády na grilování | 4 recepty
Omáčky a marinády na grilování | 4 recepty. Každý správný fanda grilování netrpělivě očekává příchod teplejších dní, aby se mohl plně oddávat své vášn…
Jak přichystat tortillovou roládu s lososem | recept
Tortillová roláda s lososem | recept. Uzený losos se těší čím dál tím větší oblibě. A právem, má výraznou a přitom jemnou chuť, je výborný v salátech,…
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak na grilovanou makrelu | recept
Grilovaná makrela | recept. Makrela je velmi vhodná ke grilování. Její maso je hodně tučné a tak nehrozí, že bude vysušená. Velkou výhodou je také to,…
Diskuze k videu