Jak připravit roštěnky na smetaně | recept
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept. Na minutku podle následujícího receptu potřebujete dobře vyzrálé hovězí maso, jen tak bude maso křehké a měkké. Proto si při nákupu ověřte datum porážky zvířete, je zákonnou povinností prodejce ji uvádět. Roštěnky se připravují jako minutka, stačí jim velmi krátká doba na opečení. Plátky opékejte z každé strany asi 2 minuty, pokud preferujete maso uvnitř růžové.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept
 Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept. Hovězí maso dušené na houbách patří v naší rodině mezi oblíbená jídla. Omáčku vařím kdykoli běhe…
 Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
 Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
 Jak připravit hovězí závitky s rýží | recept
 Hovězí závitky s rýží | recept. Patřím k lidem, pro které je vaření relax. Občas se nechám unést fantazií a zkouším nové kombinace a nápady. Nejvíce s…
 Jak uvařit hovězí maso po makedonsku | recept
 Hovězí maso po makedonsku | recept. Hovězí maso připravené po makedonsku je minutka, záleží tedy na tom, abyste koupili kvalitní maso. Stejně tak se n…
 Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
 Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…



