Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod

Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod

Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod. Většina z nás dává přednost při nákupu rybám již vykuchaným a případně naporcovaným. Jak si ale poradit s živou rybou, ať už darovanou (od známého rybáře) nebo koupenou při výlovu? Poradí vám následující článek, kde je celý proces popsán od prvního kroku, kterým je usmrcení ryby. Na konci se dočtete, jak naložit se smaženou štikou v trojobalu, kterou jste nestačili zkonzumovat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.