Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit rýžový nákyp s rebarborou a hruškou | recept

Rýžový nákyp s rebarborou a hruškou | recept. Rýžový nákyp budí emoce, má své zaryté odpůrce a naopak i oddané zastánce. Pokud patříte k druhé skupině, určitě nepohrdnete i následující variací. Místo klasické jablečné náplně nákyp obsahuje rebarboru, jejíž nakyslou svěží chuť skvěle doplní sladká hruška. Celá směs drží díky vaječné směsi složené z vajec, másla, mléka a cukru. Rýžový nákyp se hodí i jako lehký letní oběd, lze ho podávat i studený. Můžete si jej připravit den předem a vzít třeba s sebou do práce nebo i v krabičce na výlet.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit rýžový nákyp | recept
Rýžový nákyp | recept. Rýžový nákyp je sladké jídlo, které chutná především dětem. Ale i mnoha dospělým přijde občas k chuti, jako lehký ovocný zákuse…