Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit rýžový nákyp s rebarborou a hruškou | recept

Rýžový nákyp s rebarborou a hruškou | recept. Rýžový nákyp budí emoce, má své zaryté odpůrce a naopak i oddané zastánce. Pokud patříte k druhé skupině, určitě nepohrdnete i následující variací. Místo klasické jablečné náplně nákyp obsahuje rebarboru, jejíž nakyslou svěží chuť skvěle doplní sladká hruška. Celá směs drží díky vaječné směsi složené z vajec, másla, mléka a cukru. Rýžový nákyp se hodí i jako lehký letní oběd, lze ho podávat i studený. Můžete si jej připravit den předem a vzít třeba s sebou do práce nebo i v krabičce na výlet.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct pruhovaný chlebíček | recept
Pruhovaný chlebíček | recept. Někdy není chuť ani čas na složitější pečení a přesto musíte rodině nějaký moučník upéci. Pro tyto případy se hodí rychl…
Jak upéct rybízový chlebíček | recept
Rybízový chlebíček | recept. Ovocné moučníky k létu patří. Chlebíček s rybízem si snadno a rychle upečete i bez vážení. Stačí suroviny na chlebíček od…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.