Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit slepici na paprice | recept

Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jídelníčku. Může za to hlavně to, že potřebuje delší dobu úpravy, má tužší maso. Ale když  si vezmete na pomoc tlakový hrnec, uvaříte oběd ze slepice stejně rychle jako třeba z hovězího masa a ještě ušetříte. Slepice patří k nejlevnějším masům. Vyzkoušejte recept našich babiček, slepici na paprice, podle následujícího návodu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.