Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit těstíčko na obalování zeleniny s droždím | recept

Jak připravit těstíčko na obalování zeleniny s droždím | recept

Jak připravit těstíčko na obalování zeleniny s droždím | recept. Máte rádi obalovanou smaženou zeleninu? Někteří z vás jistě namítnou, že smažená jídla nemají ve zdravém jídelníčku co dělat, a že veškeré zdraví prospěšné látky obsažené v zelenině se spolehlivě zničí. Máte jistě pravdu, ale jednou za čas si zdravý člověk může zahřešit nezdravým kalorickým jídlem. Mám pro vás tip na těstíčko s droždím – kynuté. Hodí se na obalování cuket, květáku, plátků hub nebo malých kousků ryb. Prý lze použít i na ovoce, umím si ho představit s banánem (samozřejmě bez soli a pepře, s cukrem), ovšem nezkoušela jsem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.