Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tradiční turecký rýžový dezert | recept

Jak připravit tradiční turecký rýžový dezert | recept

Jak připravit tradiční turecký rýžový dezert | recept. Zůstali jste o letošních prázdninách doma a také se vám stýská po některých specialitách, které jste v minulosti na dovolené ochutnali? Mně ano a tak jsem se pokusila o tradiční turecký rýžový pudink - Sütlaç. Je to vlastně obdoba mléčné rýže, ale mnohem krémovější a lahodnější než ta, co je k dostání v obchodech. Na rozdíl od ostatních tureckých dezertů, které se někomu mohou zdát příliš sladké, je sladký tak akorát. Servíruje se ještě teplý, při pokojové teplotě nebo studený a vychlazený, podle libosti. Zkuste si ho také uvařit podle našeho receptu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.