Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit trojbarevné žloutkové řezy | recept

08. Prosinec 2017

Připravte si skvělý moučník, který náramně chutná a zároveň vypadá úžasně na talíři. Trojbarevné žloutkové řezy můžete směle využít i na vánoční či silvestrovský stůl, určitě budou pro všechny skvělou pochoutkou. Příprava žloužkových řezů není nikterak složitá, přesvědčte se sami a zhlédněte následující videorecept od Týnuš Třešničkové.

Co je potřeba

Na korpus:

  • 280 g rozpuštěného másla
  • 130 g moučkového cukru
  • 140 g polohrubé mouky
  • sníh z 6 bílků
  • 200 g rozdrcených vlašských ořechů
  • 3 lžíce kaka

Na polevu:

  • 6 žloutků
  • 250 g moučkového cukru
  • vanilkový lusk
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Vánoční poleno | recept. Vánoční moučník ve tvaru polene, který se peče ve Francii, je připomínka starého keltského zvyku. Vždy se vybral z krbu pěkný…