Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky

Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky

Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené podobě, kdy uchvátí coby zajímavé pohoštění. Zvláště ve spojení s vynikající a výraznou zálivkou ze svařeného cideru a hořčice. Neobvyklá ciderová zálivka jemně nasládlou pečenou Hokkaido skvěle doplní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.