Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vynikající kuřecí saté | jíme zdravě

Jak připravit vynikající kuřecí saté | jíme zdravě

Kuřecí saté (satay) je velmi jednoduché jídlo obvykle připravované na grilu a podávané ve formě špízu s výraznou omáčkou, velmi často chilli nebo arašídovou. Saté si však můžete udělat i doma v kuchyni – na pánvi či v troubě. Toto národní jídlo Indonésie je známé po celém světě v mnoha variantách. Recept, který jsme pro vás vyzkoušeli, je tradiční a také nejznámější. Zaručeně si na specialitě z kuřecích prsou a arašídovo-jogurtové omáčce pochutnáte. Vyzkoušejte náš další fit recept z oblíbené kuchařky Jíme zdravě.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.