Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni

Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závitek (roláda) plněná plátky slaniny a okořeněná pepřem a česnekem. K jídlu se doporučují houskové i bramborové knedlíky, vařené brambory a dušená rýže. Za mě a moji rodinu doporučuji rýži. Maso i omáčka mají silnou chuť po slanině se stopou česneku. Máte-li raději více kořeněné pokrmy, zvyšte množství česneku podle vlastního uvážení.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí maso po švábsku
Jak uvařit hovězí maso po švábsku | recept z hovězího masa. Hovězí maso po švábsku je opět jeden z receptů vaření v jednom hrnci. Tyto recepty se těší…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.