Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zdravější lívance s jahodami

V zahraničí jsou lívance, na rozdíl od těch našich, připravovány s použitím prášku do pečiva namísto kvasnic. Můžete si je tak snadno přichystat jako rychlou snídani, těsto stačí nechat pouze chvilku nabobtnat. Americké lívance skvěle chutnají s ovocem (aktuálně třeba s čerstvými jahodami) a sirupem, ale můžete je natřít i džemem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na želé z kiwi | recept
Želé z kiwi | recept. Kiwi je u nás v zimě poměrně snadno dostupné ovoce. Jeho cena sice nenahrává mohutné konzumaci, ale jak se říká, na zdraví…
Jak upéct dýňové sušenky | recept
Jak upéct dýňové sušenky | recept. Dýňová sezóna je v plném proudu a pokud si již se zpracováním úrody nevíte rady, zkuste si upéct výborné dýňové suš…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.