Jak si doma vyrobit kvalitní a rychlý rebarborový džem?
Každý rok se vám na zahrádce urodí spousta rebarbory, kterou zužitkováváte při přípravě dezertů? Také každý rok opakovaně obdarováváte své kamarádky a rodinu, aby se jí co nejvíce využilo? Pak můžete spoustu rebarbory uskladnit tak, že z ní připravíte velmi jednouchý, a přitom skvělý rebarborový džem. Je snadný a zvládne to i začínající kuchařka nebo maminka s malým dítkem, která nemá příliš volného času.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít v kuchyni artyčoky? Den artyčoků připadá už na 16. března
Během roku můžeme slavit nebo si připomínat nejrůznější dny. Nejde však jen o známé dny, jako třeba Den matek, Den otců, Den dětí, nebo třeba Den prar…
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | recept na tinkturu z hlívy ústřičné
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | rady a tipy. Hlívu ústřičnou můžete použít nejen pro přípravu falešné dršťkové polévky. Hodí se i pro přípravu…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…
Jak udělat pečené jednohubky | recept s listovým těstem
Jak udělat pečené jednohubky | recept s listovým těstem. Rychlé pohoštění z listového těsta ve formě jednohubek snadno připravíte i s již usazenou neč…
Jak na Nový rok připravit čočkový salát z vajíček a zeleniny
Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý. Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…