Jak si doma vyrobit kvalitní a rychlý rebarborový džem?
Každý rok se vám na zahrádce urodí spousta rebarbory, kterou zužitkováváte při přípravě dezertů? Také každý rok opakovaně obdarováváte své kamarádky a rodinu, aby se jí co nejvíce využilo? Pak můžete spoustu rebarbory uskladnit tak, že z ní připravíte velmi jednouchý, a přitom skvělý rebarborový džem. Je snadný a zvládne to i začínající kuchařka nebo maminka s malým dítkem, která nemá příliš volného času.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit švestkovou přesnídávku a další švestkové dobroty pro děti
Švestková sezóna je ideální příležitostí, jak dětem dopřát zdravé, chutné a přirozeně sladké dobroty. Švestky jsou plné vlákniny, vitamínu C a antioxi…
Jak vařit v páře? Zkuste opomíjený způsob přípravy pro podporu zdraví
Existuje mnoho způsobů, jak upravovat naše jídla, některá zdravější než jiná. Jedním z často opomíjených způsobů úpravy jídel je vaření v páře a to hn…
Pomazánka z hřibů – recept a tipy na přípravu
Hřiby patří mezi nejoblíbenější houby v české kuchyni. Jejich výrazná chuť a masitá textura se skvěle hodí nejen do omáček nebo polévek, ale také do p…
Jak využít semínka z dýně: praktické tipy i zdravé inspirace
Dýňová semínka jsou malým pokladem, který by byla škoda vyhazovat. Často končí v odpadu při přípravě dýňových pokrmů, ale přitom jsou nejen chutná, al…
Jak připravit meruňkový likér a meruňkový sirup?
Meruňky právě teď dozrávají a mnozí z nás už začali s jejich zpracováváním. Jsou skvělé na džemy, marmelády, na kompot, také je můžete použí…