Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si vyrobit domácí „Salko“ a „Pikao“ | recept

Jak si vyrobit domácí „Salko“ a „Pikao“ | recept

Jak si vyrobit domácí „Salko“ a „Pikao“ | recept. Vyrobit si domácí zahuštěné mléko není tak těžké, s tímto podrobným návodem to lehce zvládne každý, kdo má trochu trpělivost. Zahuštěné mléko, obdobu průmyslově vyráběného Salka, můžete ochutit kávou, rumem nebo rovnou uvařit karamelové či čokoládové „Pikao“. Jeho využití je poměrně široké. Hodí se jako poleva na zmrzlinu, sladké poháry, přísada do cukrářských krémů nebo ho jen jednoduše zředíte vodou nebo mlékem a máte výborný nápoj.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.