Přejít k hlavnímu obsahu

Jak skladovat sýry a jak na domácí nakládaný hermelín | recept

Jste milovníkem sýrů? Pak vám přijdou vhod odborné rady, jak správně sýry uskladňovat, aby vydržely poživatelné co nejdéle. Způsob uskladnění sýrů záleží na jejich druhu. Například čerstvé sýry, jako je například řecký sýr Feta, jsou určené k rychlé spotřebě a měly by být skladovány v nejchladnější části chladničky. Polotvrdé a tvrdé sýry je nejlepší skladovat v teplotách od 7 do 10°C, plísňové sýry skladujeme v původním obalu v chladničce, nevyzrálé plísňové sýry necháváme dojít při pokojové teplotě. A nakonec se dozvíte recept, jak si udělat domácí nakládaný hermelín.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit sýrový salát | recept
Jak připravit sýrový salát | recept
Jak připravit sýrový salát | recept. Na sýrový salát pro dvě osoby budete potřebovat 150 g vašeho oblíbeného tvrdého sýra. Dochutíme nasekanými vlašsk…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.