Jak skladovat sýry a jak na domácí nakládaný hermelín | recept
01. Červenec 2012
Jste milovníkem sýrů? Pak vám přijdou vhod odborné rady, jak správně sýry uskladňovat, aby vydržely poživatelné co nejdéle. Způsob uskladnění sýrů záleží na jejich druhu. Například čerstvé sýry, jako je například řecký sýr Feta, jsou určené k rychlé spotřebě a měly by být skladovány v nejchladnější části chladničky. Polotvrdé a tvrdé sýry je nejlepší skladovat v teplotách od 7 do 10°C, plísňové sýry skladujeme v původním obalu v chladničce, nevyzrálé plísňové sýry necháváme dojít při pokojové teplotě. A nakonec se dozvíte recept, jak si udělat domácí nakládaný hermelín.
Varování
Video obsahuje product placement.
Další zajímavé články
Jak udělat hermelín v pivním těstíčku | recept
Jak udělat hermelín v pivním těstíčku | recept. Plněný hermelín recept - recept na plněný hermelín v pivním těstíčku. Tuto "hermelínovou" specialitu s…
Jak připravit ďábelský nakládaný hermelín s kari
Ďábelský hermelín s kari | recept na vynikající nakládaný hermelín. Vychlazené pivo, křupavý chleba a nakládaný hermelín, to je jednozaněčně skvělá ch…
Jak zapéct sýr Hermelín v listovém těstě | recept
Zapečený Hermelín v listovém těstě | recept. Výhodou listového těsta je, že může být „v pohotovosti“ v mrazničce a tím pádem k dispozici vždy, kdy je…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak uvařit polévku z pečeného květáku | recept
Polévka z pečeného květáku | recept. Květák je u nás oblíben především v jeho smažené podobě, což se jen stěží dá považovat za zdravou úpravu zeleniny…
Diskuze k videu